Worksomes visjon


Hva er Worksome?

 

Worksome knytter dyktige konsulenter og spesialister med selskaper som ønsker tilgang til fleksibel og høyt spesialisert arbeidskraft for å løse komplekse oppgaver og forretningskritiske prosjekter.

Worksome er en plattform som tar seg av selskapenes rekruttering raskt, effektivt og fleksibelt, ved å kombinere talent og kompetanse med selskapenes etterspørsel. Vi screener og samler de beste spesialistene innen alle kunnskapsrike felter, og det er enkelt og gratis å opprette en stillingsannonse.

Vår algoritme finner den beste kandidaten til jobben innen 24 timer fra en bank med tusenvis av relevante profiler. Selskapet kan da fritt velge den perfekte kandidaten for jobben. Selskapet vil ha funnet den rette spesialisten senest 5 dager etter utvelgelsesprosessen.

Våre vurderingssystemer sikrer høy kvalitet for både selskapet og spesialisten. Worksomes digitale rekrutteringsprosess leverer fleksibelt arbeid smartere, raskere og billigere enn tradisjonelle analoge rekrutteringsløsninger.

Vi er en alt-i-ett-løsning som tar seg av formaliteter, kontrakter, fakturering og betaling, slik at firmaet og spesialisten kan konsentrere seg om arbeidet.

 

Hvorfor skapte vi Worksome?

 

Vi har stiftet Worksome for å skape den bærende plattformen for bedrifters agile rekruttering av fleksibel arbeidskraft. Worksome gjør det raskt, enkelt og effektivt å finne dyktige talenter på etterspørsel.

En av hovedutfordringene for bedrifter i dag er mangelen på ferdigheter. Mange bedrifter sliter med å finne de riktige kompetansene for sine kritiske forretningsprosjekter.

Worksome løser dette problemet ved å tilby bedrifter adgang til dyktige, uavhengige konsulenter og spesialister på forespørsel. Dette gjør det mulig for bedrifter å skalere dine ressurser opp og ned i henhold til deres behov. Dette gjør ikke bare bedriftene mer tilpasningsdyktige og smidige, men også mer konkurransedyktige.

Hvorfor?

 

Fordi arbeidsmarkedet endrer seg og beveger seg mot kortere og mer fleksible ansettelser. Et økende antall mennesker velger å droppe den tradisjonelle 9-5 mot å jobbe på egne vilkår som uavhengige konsulenter og spesialister.

Vinnerne er selskapene som innser at rekruttering ikke lenger handler om å ha eierskap til ansatte, men om å ha tilgang til deres kompetanse.

Worksomes visjon er å være tilretteleggerne for det frie og meningsfulle arbeidslivet. Vi ønsker å skape et arbeidsmarked som er gratis, fleksibelt, rimelig betalt, gir gode arbeidsforhold, og er fullpakket med spennende prosjekter.

Derfor har vi laget Worksome. Til fordel for både bedrifter og spesialister.

Opprett gratis jobbannonser og få 5 anbud på 24 timer. *

Det tar bare 5 minutter å komme i gang!

Opprett din jobbannonse Er du frilanser?